Industrier

AREPA syrkesmän är industriledande experter avseende renovering av högspecialiserad teknisk utrustning. Våra specialister har erfarenhet och kunskap för att erbjuda omfattande återställningslösningar, från början till slut, efter allvarlig egendomsskada till några av de mest komplexa industrierna och utrustningarna. På AREPA återställer vi säkerheten i vår kunds utrustning oavsett typ eller plats för skadan.

Försäkring

Vi bistår försäkringsgivare och skadereglerare i små och stora ärenden med att återställa utrustning tillbaka till tillståndet före skada för att i slutändan spara tid och pengar åt kunderna.

 

Tillverkning

Vi erbjuder återställning och sanering av specialutrustning. Vi har kunskap om industrimaskiner och de kostnader och inlärningskurvor som följer med ny utrustning.

 

Datacenter

Vi återställer datacenter baserat på de mest kostnadseffektiva åtgärderna, inklusive en analys av återställning kontra ersättning.

 

Vindkraftverk och förnybar energi

Vårt team har under närmare 40 år framgångsrikt lyckats hantera hundratals projekt inom ett brett utbud av fabrikat och modeller i över 60 länder runt om i världen.

 

Sjöfart och offshore

Våra experter har blivit inbjudna att hjälpa till i marina fall av alla storlekar, från små fartyg till några av de största i världen.

 

Hälsovård

Våra ingenjörer och tekniker, många inom det biomedicinska området, har gett vägledning om återcertifiering och återställning av skador på medicinsk utrustning över hela världen.

 

Skolor

Vi arbetar med alla inblandade parter för att minska förlusten efter en skada så fort som möjligt och hjälpa skolan tillbaka till ordningen.i arbetar med alla inblandade parter för att minska förlusten efter en skada så fort som möjligt och hjälpa skolan tillbaka till ordningen.

 

Mat och dryck 

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »