Försäkring

Insurance Web

Oavsett om skadan beror på naturkatastrof, brand, storm, vatten eller mögel, så förväntar sig dina kunder att du åtgärdar den.

I många fall är en fullständig översyn av utrustningen inte nödvändig. Ett komplett utbyte av utrustningen kräver upplärningstid för att behärska det nya systemet, eventuell uppgradering av alla enheter för kompatibilitet och en väl tilltagen prislapp.

Våra experter arbetar hand i hand med försäkringsbolag och skadereglerare för att säkerställa att den försäkrade snabbt kommer tillbaka i verksamheten. Vi hjälper till med lösningar och arbetar med försäkringsbolag för att ge en fullständig bild av både kort- och långsiktiga lösningar och vad det innebär för slutresultatet. 

Vi erbjuder ett antal tekniska återställningstjänster inklusive:


VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »