Datacenter

Data Centers
I dagens snabba affärsmiljö är det datacenter som håller igång de flesta företag, institutioner och regeringar.

När dessa datacenter slutar fungera kan det utgöra ett antal olika utmaningar varje minut som de inte är i drift.

Den första tanken kan vara att ersätta utrustningen, men vanligtvis är det endast en del av utrustningen som kräver åtgärd, inte hela enheten. På grund av kompatibilitetsproblem med programvara och hårdvara kan en onödig ersättning av endast vissa komponenter utlösa en fullständig uppgradering, vilket i sin tur kan bli ännu mer kostsamt för den försäkrade.

Datacenterskador som brand, stormskador, vattenexponering eller till och med fenomenet ”zinc whiskers” (hårliknande strukturer av zink som kan orsaka kortslutning) kan vara ganska förödande. Kunder och försäkrade vill ha svar och en handlingsplan så fort som möjligt.

Återställning av datacenter

AREPA har framgångsrikt återställt enheter i tusentals datacenter som gjort det möjligt för företagen att återuppta verksamheten på kortare tid och med minimal omfattning av systemintegration och driftavbrott. 

Från större företag som hyser egna datacentraler, till mindre enheter som använder delade centraler, kan sofistikerad utrustning såsom servrar, datorer, nätverksswitchar och datalagringsskåp alla behöva saneras och återställas. Och detta inkluderar alla elektriska komponenter som stöder dem, såsom elkraftsdistribution, avbrottsfri strömförsörjning (UPS), värmeventilation och luftkonditionering (HVAC), brandskyddsmedel och säkerhetsövervakningsutrustning.


VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »