Datacenter

Data Centers
I dagens snabba affärsmiljö är det datacenter som håller igång de flesta företag, institutioner och regeringar.

När dessa datacenter slutar fungera kan det utgöra ett antal olika utmaningar varje minut som de inte är i drift.

Den första tanken kan vara att ersätta utrustningen, men vanligtvis är det endast en del av utrustningen som kräver åtgärd, inte hela enheten. På grund av kompatibilitetsproblem med programvara och hårdvara kan en onödig ersättning av endast vissa komponenter utlösa en fullständig uppgradering, vilket i sin tur kan bli ännu mer kostsamt för den försäkrade.

Datacenterskador som brand, stormskador, vattenexponering eller till och med fenomenet ”zinc whiskers” (hårliknande strukturer av zink som kan orsaka kortslutning) kan vara ganska förödande. Kunder och försäkrade vill ha svar och en handlingsplan så fort som möjligt.

Återställning av datacenter

AREPA har framgångsrikt återställt enheter i tusentals datacenter som gjort det möjligt för företagen att återuppta verksamheten på kortare tid och med minimal omfattning av systemintegration och driftavbrott. 

Från större företag som hyser egna datacentraler, till mindre enheter som använder delade centraler, kan sofistikerad utrustning såsom servrar, datorer, nätverksswitchar och datalagringsskåp alla behöva saneras och återställas. Och detta inkluderar alla elektriska komponenter som stöder dem, såsom elkraftsdistribution, avbrottsfri strömförsörjning (UPS), värmeventilation och luftkonditionering (HVAC), brandskyddsmedel och säkerhetsövervakningsutrustning.


Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »