Hälsovård

Healthcare Web
Återcertifiering av utrustning

Vi har förmågan att helt återställa utrustningen tillbaka till tillståndet före skadan. Vi kan återupprätta garantier och återcertifiera (OEM). Vårt erfarna expertteam testar och omprövar för att se till att din skadade utrustning är helt återställd.

 

Utrustning vi återställer

AREPA har konsulterat och återställt många typer av medicinsk och laboratorieutrustning. Våra tjänster inkluderar, men är inte begränsade till:

  • CT-skannrar och kontroll, teknisk återställning
  • MRI-system och kontroll, teknisk återställning och sanering
  • Röntgensystem, teknisk återställning och sanering
  • Patientövervakningssystem, teknisk återställning och sanering
  • Masspektrometer, sanering
  • Vätske- och gaskromatografi, sanering

 

Incidenter som drabbar medicinsk och laboratorieutrustning innebär utmaningar till skillnad från många andra typer av utrustning

Tekniken i samband med medicinsk och laboratorieutrustning kan vara extremt avancerad och i slutändan kostnadskrävande.

Förutom kostnaderna för många av dessa maskiner kan komplexiteten och specialiseringen av skadad utrustning innebära ett antal extra utmaningar. Till exempel kräver medicinsk utrustning mycket hög precision. Den kan vara livräddande. Och samtidigt är denna exceptionella utrustning naturligtvis certifierad att utföra vad vi förväntar oss att den ska göra. Så, i händelse av funktionsfel, naturkatastrof, översvämning eller annan skada, hur får du utrustningen återcertifierad?

Lyckligtvis har AREPA hanterat skador i medicinsk och laboratorieutrustning sedan starten för nästan 40 år sedan. Våra erfarna ingenjörer och fälttekniker, varav många är från det biomedicinska området, har tillhandahållit vägledning som involverar dessa skador för en mängd sjukhus och andra medicinska forskningsanläggningar över hela världen.


VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »