Meningsfull garanti

Warranty
Många företagsägare som drabbas av en egendomsskada tänker inte på när de kontaktar sin försäkringsgivare eller riskhanterare att de utöver de tillgängliga alternativen för fullskalig renovering av utrustningen kan välja att återställa utrustningen till sitt ursprungliga tillstånd genom vetenskaplig återställning. Det senare alternativet kan leda till att tidigare garantier återställs eller en ny garanti skapas.

Företag som renoverar professionell utrustning tillhandahåller garantier, förutom de som tillhandahålls av OEM-tillverkare som återställer utrustningen efter saneringsprocessen. Som en del av AREPAs omfattande nyckelfärdiga renoveringslösning kan vi erbjuda en funktionsgaranti för en period om ett år eller längre. Beroende på industri och typ av utrustning som påverkas kan garantin skräddarsys för att inkludera ett förebyggande underhållsprogram som överensstämmer med OEM:ens rekommenderade förebyggande underhållsschema.


Get The Help You Need

Learn more about our equipment restoration services, maintenance services, continuity advice and more.

VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »