Skolor

Schools Web
Utrustning vi återställer

AREPAs ingenjörer och tekniker har erfarenhet av att tillhandahålla tekniska återställningstjänster för skolans riskspecialister, samt försäkringsbolag och jurister som betjänar dem. Utrustning som kan påverkas kan innefatta:

  • Verksamhetskritisk utrustning
  • Byggnader och anläggningar
  • Datanätverk och datacenter
  • Vetenskaplig laboratorieutrustning
  • Elektrisk utrustning, brytare och mikrokontroller som finns i tekniska och/eller robotlaboratorier

 

Akademiska institutioner och offentliga organ påverkas av osäkerhet och andra utmaningar varje dag

Riskhanterare och tjänstemän som ansvarar för verksamheten vid högskolor, skolor och universitet har två tuffa roller: arbete för att förhindra finansiell risk före en katastrof, och att samtidigt begränsa den ekonomiska exponeringen som följer efter en katastrof.

Förutom de ekonomiska konsekvenserna är effekterna av inställda lektioner för studenterna väl utforskade och dokumenterade. Utbildare vill ha och behöver få sina elever tillbaka i undervisningen så snabbt, säkert och enkelt som möjligt. Och den kursplanen kan vara helt beroende av fungerande teknik och utrustning, för att inte tala om de byggnader och anläggningar som inryms i campusområdet.


VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »