Reparation och återcertifiering

Repair
Utbyte av utrustning förorenad av vatten, rök eller andra kemikalier kan vara extremt kostsamt.

Medan många tillverkare kan berätta för företagsägare att all utrustning som utsätts för föroreningar måste bytas ut helt, så är det helt enkelt inte så. Idag bekräftar fler och fler utrustningstillverkare att vid förlust av verksamhetskritisk utrustning kan driften, produktiviteten och intäkterna påverkas katastrofalt och nu stöder man ansedda återställnings- och reparationstekniker för vetenskaplig utrustning.

AREPA tillhandahåller en omfattande nyckelfärdig lösning som en del av varje renoveringsprojekt. Vi sanerar inte bara utrustningen professionellt, våra anställda hanterar även alla aspekter av den återstående återställningsprocessen. AREPAs projektledare har årtionden av erfarenhet av att renovera el-, tillverknings-, medicinsk och analytisk utrustning, nätverkshårdvara samt viktig utrustning och system som används inom energi-, marin- och transportindustrin.

En relevant del av återställningsprocessen innefattar samordning med våra kunders leverantörer och kvalificerade tredjepartsleverantörer som grundligt kan testa, reparera och kalibrera den renoverade utrustningen. AREPA granskar också reparations- och ersättningskostnader och tillhandahåller skriftliga statusuppdateringar till alla berörda parter.

AREPAs projektledare stöds av el- och maskiningenjörer som kvalitetsgranskar kontamineringsprocessernas utbredning, övervakar alla reparationer och hjälper till med projektets övergripande utveckling för att säkerställa att verksamhetsavbrott minimeras.


Get The Help You Need

Learn more about our equipment restoration services, maintenance services, continuity advice and more.

VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »