Om

VAD VI VÄRDESÄTTER

Tid betyder allt för våra kunder, och därför betyder det allt även för oss.

Det är av största vikt att följa upp en inträffad skada för att få våra kunder tillbaka till ”business as usual”. Varje dag som går förlorad kan innebära uteblivna intäkter, minskat lager, brist på serviceförmåga eller personaluppsägningar.

Vi har besparat våra kunder tusentals miljoner kronor genom att de fått tillbaka sitt intäktsflöde och snabbt kommit igång, minskat stilleståndstiden och slutligen besparat dem kostnaden för ny utrustning. På AREPA är vi stolta över att vi lyssnar på våra kunder och anpassar oss efter deras behov och prioriteringar med hjälp av vår bästa serviceförmåga. Vi är stolta över att vara det företag som många väljer att lita på när det gäller deras tidskrav, och vi vet att förtroendet inte bara gäller under projektet, utan även efteråt, när en kund har sinnesro att gå vidare.

Vårt filantropiska stöd

AREPA har genom vårt moderbolag Envista Forensics stolt gett stöd åt hjälporganisationer vilka tillhandahåller räddning, stöd och hjälp till miljoner människor i nöd världen runt efter att de drabbats av olyckor och katastrofer. Vi bidrar till International Rescue Committee (IRC) och Röda Korset som en organisation vilken verkligen bryr sig om mänsklighetens välbefinnande. Organisationer som dessa harmoniserar direkt med vårt uppdrag och våra värderingar i att hjälpa de som drabbats av förluster.

Dessa värden sammanfaller också med de aktuella händelserna år 2020, och på en djupare humanitär nivå arbetar vår organisation energiskt för att utveckla sätt där vi kan stödja strävan för lika rättigheter och att hjälpa samhällen och företag som behöver stöd.


VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »