Företagets historia

Company History Industrial Building

Företaget AREPA startades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan och expanderade snabbt till andra regioner. Under våra 40 år har vi hjälpt företag i mer än 60 länder.

År 2005 förvärvade AREPA Netherlands Inspexx, ett välkänt oberoende företag som specialiserar sig inom elsäkerhet. Fem år senare förvärades Quality Service Netherlands (KSN), och 2012 förvärvades Argus Training & Inspectie. Dessa tre företag slogs samman och verkar numera som Arepa Inspexx. Idag tillhandahåller AREPA Inspexx inspektioner, konsulttjänster och utbildningar kring elektriska installationer, maskiner och utrustning på den nederländska marknaden.

År 2017 förvärvades AREPA av Envista Forensics, ett globalt forensikkonsultbolag med säte i USA. I samband med förvärvet fick Envista möjligheten att utöka sin befintliga tekniska skadehantering i Nordamerika, TekPro Global med AREPA:s europeiska gren. Ett år senare ändrade TekPro Global företagets namn och den nordamerikanska grenen blev en del av AREPA.

Idag har AREPA ungefär 200 anställda på 25 olika platser i Europa och Nordamerika. Med våra 40 år av erfarenhet är vi ett av de största och mest erfarna specialistteam inom teknisk skadehantering i såväl branschen som världen.

Läs mer om det fantastiska teamet som arbetar på AREPA.

Läs mer om vår verksamhet.


Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »