Företagets historia

Company History Industrial Building
AREPA grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan och växte till att senare etablera verksamheter i ett antal andra länder, inklusive Nederländerna, Sverige, Holland, Tyskland, Norge, och Frankrike.

År 2005 förvärvade AREPA i Nederländerna företaget Inspexx, en välkänd oberoende specialist inom elsäkerhet, med fokus på inspektion av installationer, verktyg och maskiner. En del av Inspexx, AREPA Argus, som levererar utbildning och konsulttjänster inom elektrisk och arbetssäkerhet baserat på standarderna NEN 1010 och NEN 3140 gör så än idag.

Fem år senare förvärvade AREPA Inspexx det i norra Nederländerna baserade kontrollorganet Quality Service Netherlands (KSN). Alla aktiviteter integrerades och utförs under AREPAs namn.

2017 förvärvades AREPA av Envista Forensics, ett globalt forensiskt konsultföretag baserat i USA. Genom förvärvet kunde Envista utöka sin nuvarande renoveringsavdelning i Nordamerika, TekPro Global, med AREPAs europeiska verksamhet. Ett år senare utgick TekPro Global-namnet och den nordamerikanska verksamheten blev också en del av AREPA-paraplyet.

Idag har AREPA mer än 200 anställda på 25 olika platser i Europa och Nordamerika. Vi har bistått företag i mer än 60 länder. Och även om vi har varit verksamma nästan 40 år, behåller vi fortfarande epitetet som ett av de största och mest erfarna teamen av tekniska renoveringsspecialister inom industrin och i världen.

Läs mer om det fantastiska teamet som arbetar på AREPA.

Läs mer om vår verksamhet.


Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »