Rent labtest

Clean Lab Testing Web
Efter en brand kan stoftpartiklar förväxlas med röksot och silt.

Genomförande av snabb vetenskaplig analys av utrustningen säkerställer att endast de enheter som uppvisar potentiellt skadlig korrosiv kontaminering kommer att saneras och renoveras.

Efter skador på företagets kritiska utrustning och system måste intressenterna kunna förlita sig på ett team av tekniska experter som är engagerade i fullständig renovering och återställning av alla skadade maskiner. För att säkerställa fullständig återställning av den skadade utrustningen är det extremt viktigt, att alla delar genomgår en detaljerad vetenskaplig analys för att skapa förståelse för vilken utrustning som påverkats av kontaminering, vilka delar som kan ha sparats, de övergripande kontamineringsnivåerna, samt alla industri- och företagsspecifika renhetsstandarder som kan påverka återställningsprocessen.

AREPA utnyttjar certifierade oberoende laboratorier runt om i världen för all kontamineringsanalys och vårt team av engagerade projektledare arbetar med kunderna för att kommunicera resultaten så att nödvändiga åtgärder vidtas för att fortsätta med renovering, reparation och omcertifiering eller i vissa fall där kontamineringarna är påtagliga, för att helt byta ut utrustningen.


Get The Help You Need

Learn more about our equipment restoration services, maintenance services, continuity advice and more.

VAD VI GÖR

AREPA är ett av världens ledande företag inom skadeutvärdering och renovering av utrustning. Vi har genomfört projekt i mer än 60 länder över hela världen och våra representanter är alltid tillgängliga dygnet runt för att minimera tidsförluster och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Kort sagt anlitar AREPA några av världens mest erkända industrispecialister för att renovera teknisk utrustning som utsatts för brand och korrosion, översvämningar, extrema väderförhållanden, salt och mögel, oljeläckage, fysisk påverkan samt även damm och sot. Vi erbjuder några viktiga lösningar:


 

DÄR ÄR VI VERKSAMMA

AREPAs varumärkesavtryck grundades i Silkeborg, Danmark för snart 40 år sedan, med verksamhet i Nederländerna, Sverige och Storbritannien. AREPAs europeiska verksamhet, som 2017 förvärvades av Envista Forensics, den globalt ledande leverantören av forensiska konsulttjänster, slogs samman med Envistas välkända renoveringsavdelning, TekPro Global i Nordamerika. Sammantaget har AREPA ett av de största och mest erfarna teamen av renoveringsspecialister inom industrin.


 
"Det har varit en stor upplevelse och ett nöje att arbeta med AREPA-teamet. De aktiviteter som AREPA genomförde hjälpte Hondas motorfabrik att snabbt återuppta en normal produktionsmiljö och återgå till planen. Jag skulle rekommendera dem till varje företag som kräver någon form av återställningslösning."
Andrew Silver, Engine Plant Manager, Honda

Få den hjälp du behöver

Läs mer om vår utrustning restaureringstjänster, underhållstjänster, kontinuitetsråd och mer.

Kontakt »

Senaste nyheterna

Läs mer »